اخبار کسب و کارعمومی

ادویه ها به غذا رنگ و جان می دهند

استفاده از جات برای خوشمزه تر شدن غذاها لازم است. ادویه هر غذا با غذای دیگر فرق می کند. شاید بسیاری از ما ندانیم چیست؟ در این مطلب از انواع ادویه را به شما معرفی می کنیم تا بتوانید غذاهای خوشمزه تری تهیه کنید. فروش و خرید آنلاین ادویه با قیمت روز بازار در عمده فروشی ادویه زرین گیاهینه. برای خرید ادویه ایرانی و خارجی می‌توانید از طریق فروشگاه ما اقدام کنید.

معرفی ادویه های مخصوص هر غذا 

در ادامه ادویه های مخصوص هر غذا را معرفی می‌کنیم چون انتخاب صحیح ادویه‌جات در تأثیرزیادی دارد.

ادویه های مخصوص پلو مخلوط 

ادویه نوع اول

  • پودر زیره
  • جوز هندی ساییده شده
  • پودر تخم گشنیز
  • پودر میخک
  • زنجبیل رنده شده
  • پودر دارچین

نکته : مقدار مساوی از هر کدام به جز میخک که میزان آن نصف بقیه است.

ادویه نوع ۲

  • پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری
  • زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
  • هل سبز ۱۰ عدد
  • میخک ۱ عدد
  • جوز هندی به مقدار لازم

طرز تهیه 

تکه کوچکی از جوز هندی را ریز رنده کنید ، سپس تمام ادویه ها را همراه با جوز هندی رنده شده داخل آسیاب بریزید و بزنید تا یکدست شوند.

نکات

هل را با پوست آن اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد، این ادویه مناسب برای انواع پلوهای مخلوط است و عطر و طعم بسیار خوبی به غذا میدهد.

اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید.

ادویه نوع ۳

  • پودر زیره   ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین  ۱ قاشق غذاخوری
  • گل سرخ با گل محمدی ساییده شده  ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین  ۱ قاشق مرباخوری
  • جوزهندی پودر شده ۱ قاشق مرباخوری
  • هل ساییده شده ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری

ادویه نوع ۴

این ادویه برای درست کردن و کلاً پلوهای مخلوط مثل کلم پلو و و گاهی برای قیمه پلو هم به کار میره.

بهتره آماده از بیرون خریده بشه ولی اگه دسترسی بهش ندارین ترکیبش اینه :

  • گل سرخ یا گل محمدی
  • زیره
  • دارچین
  • زنجبیل
  • جوز هندی
  • میخک
  • هل

ادویه خورشی

  • فلفل سیاه  ۱ قاشق مربا خوری
  • فلفل قرمز  ۱ قاشق مربا خوری
  • زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر زیره  ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین   ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز    ۱ قاشق غذاخوری
  • ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری)

ادویه چلوکباب

سماق قرمز و یا سماق قهوه ای. فرق این سماق ها اینه که سماق قرمز رنگ دهنده ست و ترشی کمی داره و سماق قهوه ای رنگ دهنده نیست ولی خیلی ترش تره پس نسبت به ذائقه خودتون یکی رو انتخاب کنید. دلیل استفاده از سماق بر روی اینه که وقتی گوشت کباب میشه کمی مواد سمی در گوشت تولید میشه و سماق این سم رو از بین میبره. برای همین قدیمی ها با کباب همیشه سماق مصرف میکردند.

ادویه های مخصوص آبگوشت

زردچوبه ، دارچین ، فلفل سیاه ، جوز هندی، بادیان ، میخک

ادویه ترشی مخلوط و لیته

نعنا خشک ، گلپر ، تخم گشنیز ، تخم سیاه دانه ، زیره سیاه و سبز ، کاری ، زردچوبه.

ادویه ترشی بادنجان

گلپر ، زردچوبه

ادویه ماست و خیار

فلفل سیاه، نعناع خشک، ریحان ، مرزه ، ترخان خشک  و پودر گل سرخ

ادویه فلافل

زیره سبز ، کاری ، زنجبیل، فلفل قرمز ، گشنیز و شنبلیله

ادویه های مخصوص کوکوسبزی

پودر گل محمدی ، کاری ، دارچین ، فلفل سیاه

ادویه مرغ و ماهی

بهترین ادویه زعفران ، زنجبیل ، برگ بو ، و پودر سیر است.

ادویه کورما و تیکا و گراماسالا برای تهیه مرغ عالیست. این دو ادویه نوعی کاری ست و از مخلوط ۲۰ نوع ادویه با فرمول خاص تهیه می شود که به صورت آماده فروخته می شود.

ادویه کباب تابه ای

فلفل سیاه ، پودر لیمو عمانی ، زردچوبه و سماق

ادویه گوشت

جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه

ادویه سوپ

سوپ ها انواع مختلفی دارند که ادویه آنها هم با هم فرق دارد. مثلا به سوپ جو کمی پودر آویشن میزنند.

ولی خب به طور کلی برای همه سوپ ها بهترست یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنید تا تفاوت طعم ان را متوجه شوید.

ادویه های مخصوص کباب تابه ای

مخلوط فلفل سیاه ، کمی پودر لیمو عمانی ، کمی زردچوبه ، سماق

ادویه های مخصوص خورش قیمه

ادویه خاص خورش قیمه مخلوط پودر ، دارچین ، کمی پودر گل محمدی هست. برخی به جای گل محمدی از گلاب استفاده میکنند که سلیقه ای هست .

ادویه های مخصوص غذا در ملل مختلف 

ادویه ایتالیایی

مخلوط پونه ، ریحان ، رُزماری ، آویشن ، فلفل قرمز ، مرزنجوش که همه اینها باید خشک و پودر شده باشند. این ادویه برای درست کردن مایه ی پاستا، پیتزا، لازانیا و ماکارونی بسیار عالی ست.

ادویه عربی و ترکی

پودر زیره، تخم گشنیز و رازیانه ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری)، دارچین و جوز هندی پودرشده ( از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری)، هل ساییده شده و فلفل سیاه ( از هر کدام ۱ قاشق چایخوری)

ادویه هندی ( گرم مسالا)

پودر زیره (۱ قاشق غذاخوری)، زنجبیل، دارچین، جوزهندی ساییده شده، فلفل سیاه و هل ساییده شده ( از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری)، میخک پودرشده (۱قاشق چایخوری)

ادویه هندی یا گرد کاری مدرس

دارچین، زنجبیل پودر شده، ریشه جوز هندی، زیره سیاه، زیره سبز، تخم گشنیز، رازیانه، هل سبز و هل سفید ساییده شده، فلفل و زردچوبه (مقدار مساوی از هر کدام)، میخک پودر شده و فلفل قرمز(به مقدار کم)

ادویه مکزیکی

پودر فلفل دلمه ای قرمز(پابریکا) (۲قاشق غذا خوری)، زیره پودر شده (۱قاشق مرباخوری)، فلفل ساییده شده (۱قاشق مرباخوری) ، پودر سیر(۱قاشق چایخوری) و پودر میخک (۱/۲ قاشق چایخوری)

ادویه فرانسوی

جوزهندی ساییده شده، فلفل سیاه ساییده شده و دارچین ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری) ، میخک پودر شده (۱قاشق چایخوری).

نکات مهم در استفاده از ادویه ها 

برای متصاعد شدن عطر ادویه جات هنگام پخت غذا، باید حتما” آنها را به مدت چند ثانیه در روغن تفت دهید. مثلاً وقتی مایه ی لوبیا پلو را میپزید، پیازها که تفت داده شدند، ادویه را اضافه کرده، چند ثانیه تفت بدهید و بعد بقیه مواد را اضافه کنید. این کار باعث میشود عطر ادویه دو برابر و کاملاآزاد شود.

آب پز کردن مواد غذایی، بهتر است از ادویه های پودر نشده استفاده شود.

برای غذاهای گوشتی از هل یا دارچین درسته استفاده کنید که عطر بهتری به غذا میدهند.

به خاطر داشته باشید که مقدار مصرفی جوز هندی باید خیلی کم باشد، حدود ۳ ، ۲ گرم. زیرا مصرف زیاد از این ادویه در روز موجب سردرد میگردد.

اگر شما هم از آن دسته آشپز هایی که طرفدار ادویه های ترکیبی خاص برای خلق بهترین عطر و مزه در غذا هایتان هستید، تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا 18 ادویه خاص و خارق العاده را به شما معرفی کنیم.

خواص و کاربرد ادویه ها در آشپزی و طب سنتی

ادویه ها از دوران باستان در تهیه انواع خوراک و نوشیدنی استفاده می شده اند. در حال حاضر بیش از 100 نوع ادویه در سراسر جهان تولید می شود. کشورهای آسیایی به ویژه هند و چین جزء بزرگ ترین تولید کنندگان ادویه در دنیا هستند. ادویه جاتی مانند دارچین ، فلفل ، جوز هندی ، میخک، زنجبیل و گل سرخ نمونه ای ازاین ادویه ها بوده و کشور های اروپایی نیز در تولید عمده ریحان، برگ بو، برگ کرفس، پیاز کوهی، گشنیز، شاهی و آویشن نقش مهمی دارند.

شما می توانید برای خرید ادویه فلافل مرغوب و با کیفیت به سایت ما مراجعه کنید

کاربرد ادویه جات ترکیبی

تولید و استفاده از ادویه در ایران سابقه ای بسیار طولانی دارد. کاربرد ادویه جات به عنوان طعم دهنده و رنگ دهنده غذا و همچنین فعالیت های ضد میکروبی آن در برابر بعضی میکروارگانیسم های رایج در غذا  به  حفظ ایمنی و ماندگاری مواد غذایی کمک می کند. علاوه بر این ادویه جات فواید بی شماری در پیشگیری و درمان طیف گسترده ای از بیماری ها مانند سرطان، پیری، افزایش سوخت و ساز بدن، بیماری های عصبی، بیماری های قلبی – عروقی و التهابی دارد. ادویه جات همچنین تحریک کننده ترشح بزاق و تقویت کننده هضم غذا نیز می باشند.

انواع ادویه جات ترکیبی (Spice Mixes)

ادویه ها غالبا از برگ گیاه تولید می شوند اما برخی ادویه جات نیز از دانه، ریشه ، پوست، میوه، غلاف و گل گیاهان نیز به دست می آیند. در آشپزی و طبخ غذا در کشور های گوناگون، از انواع ادویه های تند، ادویه های شیرین، ادویه هایی با طبع گرم، ادویه هایی با عطر و بوی فراوان و … به وفور استفاده می شود.
در ایران استفاده از در آشپزی با در نظر گرفتن سازگاری، تعادل و تناسب مزاج غذا با مزاج انسان، کیفیت و طعم غذا اهمیت ویژه ای دارد

استفاده از ادویه جات ترکیبی

ادویه جات ترکیبی جزء ملزومات هر خانه ای می باشند و بهتر است به جای آن که از ادویه به طور مجزا در غذاها استفاده کنید، ادویه جات ترکیبی را برای حفظ تعادل ، طعم فوق العاده و ماندگاری بیشتر غذا به کار بگیرید.

انواع ادویه ترکیبی   

انواع مختلفی از ادویه های ترکیبی برای استفاده در لبنیات ، خورش ها ، پلوها، ترشیجات، غذاهای گوشتی،مرغ، ماهی و میگو،غذاهای پخته شده با حبوبات،انواع کوکو، کتلت،غذاهای فست فودی مانند: همبرگر، پیتزا، سوسیس، کالباس و همچنین طبخ غذاهای بین المللی وجود دارند که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

ادویه ها به غذا رنگ و جان می دهند

معرفی 18 نوع ادویه ترکیبی خاص

در این جا ما قصد داریم 18 نوع ادویه ترکیبی را به شما معرفی کنیم که حاصل چندین سال تلاش و تحقیق فروشگاه مرهم طب در تولید ادویه جات ترکیبی با در نظر گرفتن کیفیت بالای گیاهان داوریی و مواد اولیه، حفظ تعادل و تناسب مزاج انواع غذا و طعم خاص و منحصر به فرد آن ها می باشد.

برای انواع مختلفی از پلوهای مخلوط مانند عدس پلو، لوبیا پلو،کلم پلو، هویج پلو،شیرین پلو، شوید باقالی پلو،ماش پلو، دم پختک باقالی،نخود پلو،استانبولی،رشته پلو و … استفاده می شود. ترکیبات ادویه پلویی مرهم طب شامل گل سرخ، دارچین، بابونه، فلفل و … است و شما می توانید برای ایجاد طعم و رنگ بی نظیر و همچنین رفع سردی، نفخ و به  تعادل رساندن مزاج غذاها از آن استفاده کنید.

برای انواع خورشت های ایرانی مانند خورشت قیمه، قرمه سبزی، کرفس،کنگر،ریواس، خورش بادمجان، فسنجان، خورش بامیه، آلو اسفناج، خورش سبزیجات، و … از استفاده می شود. ادویه خورشی مرهم طب که شامل ترکیباتی چون  دارچین، فلفل سیاه، زردچوبه و … است علاوه بر عطر و بوی ویژه ای که به خورش می دهد دارای خواص دارویی مفید برای افزایش انرژی، از بین بردن نفخ، اسپاسم معده و کاهش التهاب در بدن نیز می باشد

برای انواع گوناگون سالادها مانند: سالاد کاهو، سالاد جوانه ها، سالاد فصل، سالاد ایتالیایی و … قابل استفاده است. ترکیبات این ادویه شامل پونه، نعنا، رزماری، موسیر و …می باشد. شما می توانید برای بهتر کردن طعم و عطرسالادها و همچنین رفع سردی، نفخ و اسپاسم معده که ممکن است بعد از خوردن سالاد ایجاد شود، از این ادویه خاص استفاده کنید.

حتما بخوانید: spicejungle

طرز تهیه سالاد جوانه ها با ادویه سالاد مرهم طب

  • 2 قاشق غذا خوری بذر یونجه و 2 قاشق غذاخوری جوانه گندم 
  • 3 قاشق غذا خوری جوانه ماش
  • 2 قاشق غذا خوری نخود فرنگی تازه
  • 100 گرم جعفری تازه خرد شده
  • 2 عدد خیار بوته ای رنده شده
  • 2 عدد گوجه فرنگی رسیده
  • ادویه سالاد 
  • روغن زیتون 
  • آب لیموترش تازه
  • نمک به مقدار لازم  
  1. ادویه ترکیبی مرغ و بوقلمون

از این ادویه برای غذاهای مختلف و زیادی  که با مرغ یا بوقلمون طبخ می شوند، می توانید استفاده کنید. مانند خوراک مرغ و سبزیجات، ته چین مرغ، شنیسل مرغ، فیله سوخاری، جوجه کباب،خورش مرغ آلو، خوراک بوقلمون و قارچ، کباب بوقلمون و
شامل ترکیباتی چون سماق، پودر سیر، پاپریکا، برگ بو، زنجبیل، رزماری، فلفل و …است و به خاطر نوع ترکیبات، عطر بینظیر و طعم خاص آن، علاوه بر خوشمزه کردن غذا باعث از بین بردن بوی نامطبوع مرغ و بوقلمون نیز می شود.

از این ادویه خاص می توانید در طبخ انواع کتلت مانند کتلت گوشت چرخ کرده،کتلت مرغ، کتلت بادمجان،کتلت سویا و … انواع کوکو مثل کوکو سبزی، کوکو تره، کوکو کدو، کوکو لوبیا سبز، کوکو هویج و … و انواع شامی مثل شامی ترش،شامی نخودچی و شامی هایی که بیشتر در مناطق شمالی ایران طبخ می شوند، استفاده کنید. ترکیبات شامل پودرغوره، پاپریکا، پودر خردل، تخم گشنیز، پودر گوجه خشک شده، فلفل و… می باشد.

طرز تهیه شامی ترش با ادویه شامی مرهم طب   

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی
  • 400 گرم لپه
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 4 عدد گوجه فرنگی
  • 1 عدد تخم مرغ
  • ادویه شامی 
  • آبغوره یا آبلیموه بر حسب ذائقه 
  • نمک به مقدار لازم 

لپه هایی که از شب قبل خیسانده اید را آب پز کنید، به طوری که آب آن بطور کامل تمام شود. سپس آن ها را چرخ کرده و با پیاز رنده شده و ادویه شامی به خوبی مخلوط کنید. سپس تخم مرغ  را اضافه کرده و به خوبی ورز دهید. سینی فر را چرب کرده و شامی ها را درون فر قرار دهید یا در صورت تمایل روغن ارده کنجد را در تابه ریخته و با حرارت ملایم شامی ها را سرخ کنید. برای سس شامی نیز گوجه فرنگی ها را خرد کرده و با کمی ادویه ، آبغوره، روغن و کمی نمک آن ها را بپزید و هنگام سرو غذا در کنار شامی ها نوش جان کنید.

ماکارونی جزء غذاهای پرطرفداری است که با ذائقه بیشتر افراد و به خصوص کودکان سازگار است. ترکیبات این ادویه خاص علاوه بر این که عطر و مزه ویژه ای به طبخ انواع ماکارونی می بخشد، در ترکیبات آن گیاهانی استفاده شده است که به سوخت و ساز بیشتر کربوهیدرات ماکارونی، به خصوص در افرادی که اضافه وزن دارند، کمک می کند.
بخشی از ترکیبات شامل آویشن، گوجه خشک، زنجبیل، پاپریکا، پودر سیر، تخم گشنیز، فلفل و … می باشد

تندوری غالبا مخلوط ادویه های بومی شمال هند است. اگرچه بیشتر نام تندوری برای ادویه ای خاص به کار می رود، اما در واقع تندوری یک روش پخت و پز در هندوستان و برخی کشورها است. تندور یک کوره سفالی بسیار بزرگ درون زمین است که آتش کوچکی را که در اثر سوختن زغال چوب ایجاد می شود، در خود جای می دهد. گرمای آتش توسط دیواره های سرامیکی تندور تشدید می شود و یک محیط پخت و پز عالی برای غذا یا نان ایجاد می کند.

اما ادویه تندوری جزء ادویه های خاص و ویژه ای است  که در قفسه ادویه جات آشپزهای ماهر پیدا می شود و به دلیل طبع گرمی که دارد،اغلب در پخت مرغ و گوشت گوساله به کار می رود.درترکیبات از گیاهانی چون پاپریکا، پودر سیر، زیره سبز، هل، فلفل و … استفاده شده است که علاوه بر این که  عطر و طعم خارق العاده ای دارد، به خنثی کردن سردی گوشت گوساله و مرغ نیز کمک می کند.

طرز تهیه مرغ تندوری ویژه

  • 1 عدد مرغ کامل
  • 2 پیمانه ماست
  • 5 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • 1 قاشق غذا خوری زنجبیل تازه
  • 2 قاشق غذا خوری ادویه تندوری 
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه 
  • نمک به مقدار لازم

ابتدا مرغ را به 10 تکه تقسیم کنید، آن ها را خوب شسته و اجازه دهید به خوبی خشک شوند. به وسیله چاقو برش های کوچکی بر روی تکه های مرغ ایجاد کنید تا مواد، کامل به داخل آن ها نفوذ کنند. سپس در ظرف نسبتا گودی ادویه تندوری،ادویه گرام ماسالا،روغن زیتون، سیر، ماست، نمک وآب  لیمو ترش را اضافه کرده  و به خوبی مواد را مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را به مدت 5 الی 6 ساعت در مواد بخوابانید و در یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شوند. سپس مرغ ها را  در یک ظرف چیده و به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید. مرغ تندوری آماده شده را می توانید با پلو یا نان نوش جان کنید.

یکی ازغذاهای لذیذ و پرطرفداردر مناطق شمالی و جنوبی ایران، ماهی و میگو است. غذاهایی چون سبزی پلو یا باقالی پلو با ماهی، قلیه ماهی، ماهی شکم پر، ماهی کبابی ماهی سرخ شده، کتلت ماهی، میگو پلو، میگو سوخاری، خوراک میگو وغذاهایی هستند که اگر با طعم و عطر ادویه همراه شوند حتی برای آن دسته از افرادی که از نظر آن ها غذاهای دریایی بوی نامطبوعی دارد، دلپذیر و لذیذ خواهد شد.
شما می توانید از علاوه بر طعم دار کردن فوق العاده غذا های دریایی ، برای خنثی کردن بوی نامطبوع و سردی طبع ماهی و دیگر غذاهای دریایی نیز استفاده کنید. ترکیبات این ادویه شامل  زیره، پودر سیر، تخم گشنیز، زنجبیل، پاپریکا، فلفل و … است.

فلافل غذایی است که ریشه در خاورمیانه دارد که با دستورات متنوعی در کشورهای مختلف مانند لبنان، سوریه و … طبخ می شود. در ایران به ویژه در منطقه جنوب فلافل  طرفداران زیادی دارد و به نوعی جزء غذاهای خیابانی محسوب می شود.
اما شاید شما هم علاقه مند به درست کردن فلافل در منزل با همان عطر و بو و طعم هوس انگیز آن، که در رستوران ها سرو می شوند، باشید. این امکان را به شما می دهد که با استفاده از ترکیبات این ادویه بسیار خوش طعم که شامل پودر انبه، تخم گشنیز، فلفل، پودر سیر، زردچوبه و… می باشد، غذای خاص و خوشمزه ای را در خانه درست کرده و از مزه آن لذت ببرید.

  1. ادویه پیتزا و پاستا ( ایتالیایی)

ادویه یکی از مهم ترین ارکان یک آشپزخانه کامل است و ترکیب انواع ادویه جات نیز مهارت، تجربه و دانشی است که می تواند با ایجاد طعم، عطر و بو، رنگ وافزایش کیفیت غذا در ماندگاری و سلامت آن نقش مهمی داشته باشد.

اگر شما هم علاقمند به غذاهای ایتالیایی ، پیتزا و انواع پاستا هستید و جزء افرادی هستید که از تجربه پخت این غذاها در خانه لذت می برید، می توانید از  به عنوان طعم دهنده برای انواع پیتزا، پاستا، سالاد و غذا های ایتالیایی استفاده کنید و تجربه متفاوتی از طعم و عطر غذا را تجربه کنید.
ترکیبات این ادویه خاص شامل ریحان، آویشن، پودر سیر، فلفل سیاه، تخم گشنیز و … است.

ادویه کاری بر خلاف تصور عمومی، توسط انگلیسی ها ایجاد شده است تا ذات غذای هندی را تداعی کند و در طبخ غذا های اصیل هندی استفاده نمی شود.در واقع “کارینام یک غذای هندی است که از گوشت، سبزیجات و سس مخصوص که در آن از ادویه گرام ماسالا استفاده شده است، درست می شود.
در ایران از ادویه کاری که ترکیبات آن شبیه به طعم و عطر غذاهای هندی است در طبخ انواع خورشت ها، خوراک های مرغ، گوشت و سبزیجات استفاده می شود.

ترکیبات شامل زیره سبز، خردل، برگ کاری، جوز هندی، زنجبیل، تخم گشنیز و … است که به دلیل ترکیبات آنتی اکسیدانی که دارد برای از بین بردن التهاب، کاهش کلسترول، جلوگیری از انعقاد خون و پاکسازی دستگاه گوارش نیز بسیار مفید می باشد.


طرز تهیه خورشت کاری با گوشت 

  • 500 گرم گوشت گوساله
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • 3 حبه سیر رنده شده
  • 2 قاشق غذا خوری ادویه کاری
  • نمک به مقدار لازم

در یک تابه روغن بریزید و پیازهای خرد شده را سرخ کنید، سپس سیر را اضافه کرده همراه با پیاز به مدت 2 دقیقه تفت بدهید، در این زمان ادویه کاری را بریزید و بعد از مدت زمان 2 دقیقه گوشت های تکه شده را نیز اضافه کنید. زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد، آب ولرم بریزید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا خورش کاری شما جا بیفتد و آب آن غلیظ شود. می توانید خورش کاری را با پلو یا نان نوش جان کنید.

همبرگر یکی از لذیذ ترین و هوس انگیزترین غذاهایی است که در سراسر دنیا، طرفداران زیادی دارد و با دستورات متفاوت و ادویه های ترکیبی متنوع تهیه می شود. بسیاری از افراد دوست دارند در خانه همبرگر درست کنند و راز خوشمزگی آن علاوه بر نوع گوشت استفاده شده، عطر و طعم ادویه مخصوصی است که در طبخ آن به کار می رود.
با ترکیبات فوق العاده ای که شامل فلفل  سیاه، پودر سیر،زردچوبه، پودر پیاز و…  است به شما امکان پخت همبرگر در خانه با عطر و مزه ای ویژه را می دهد

در آشپزی مکزیکی استفاده از ادویه ها و گیاهان خوش عطر و بو در پخت غذاها، انواع سس ها و نان جایگاه ویژه ای دارد.غذاهای مکزیکی به دلیل نوع ادویه های ترکیبی که در آن ها به کار می رود، نزدیک به ذائقه ما ایرانی ها می باشد. مانند غذاهای معروفی چون تاکو،فاجیتا،چیلا کیله،فیدئو، نان تورتیلا و
اگر شما هم دوست دارید پخت غذای مکزیکی را در خانه تجربه کنید، می توانید از که طعم، عطر و رنگ غذاهای مکزیکی را به خوبی برای شما تداعی می کند، استفاده کنید. ترکیبات این ادویه خاص شامل پاپریکا شیرین، پاپریکا دودی، فلفل قرمز، پودر سیر و … می باشد

طرز تهیه فاجیتا مرغ مکزیکی 

  • 4 عدد سینه مرغ
  • 1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ 
  • 1 عدد فلفل دلمه ای سبز رنگ
  • 1 عدد فلفل قرمز تازه ( چیلی) 
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 4 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 2 قاشق غذا خوری ادویه مکزیکی
  • نمک به مقدار لازم

در مرحله اول پیاز، فلفل دلمه ای، فلفل قرمز و سیر را خرد کنید، سپس در ظرفی گود مواد خرد شده را با تکه های مرغ مخلوط کنید و به آن روغن زیتون بزنید.سپس ادویه مکزیکی را اضافه کرده و بخوبی مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. در مرحله دوم تابه ای را روی حرارت متوسط قرار داده و مواد آماده شده را داخل آن بریزید و در تابه را ببندید. حدودا 3 ساعت زمان لازم است تا غذای شما آماده شود. در مرحله آخر وقتی تکه های مرغ خوب پخته شد، آن ها را با چنگال ریز کنید و به همراه برش های لیموترش و جعفری تازه با نان لواش یا نان  تورتیلا مکزیکی نوش جان کنید

سوپ از جمله غذاهای خوشمزه و از منظر طب سنتی ایرانی غذای سبک ، کامل و بسیار مقوی است که در هر سنی، از نوزاد تا افراد مسن می توانند از آن استفاده کنند. انواع مختلفی از سوپ در مناطق مختلف ایران طبخ می شود. مانند سوپ سبزیجات،سوپ جو،سوپ گندم، سوپ سیب زمینی، سوپ تره فرنگی، سوپ شلغم، سوپ نخودفرنگی و
با ترکیباتی مانند سبزیجات معطر،پودرسیر،فلفل سیاه و … به شما امکان پخت سوپ بسیار خوشمزه و با عطر و طعم متفاوت را می دهد.

ترشی در فرهنگ غذایی مناطق مختلف ایران جایگاه ویژه ای دارد و رمز و راز یک ترشی خانگی خوشمزه به ادویه هایی که در استفاده میشود، بسیار وابسته است. اگر ترشی با سرکه های طبیعی مانند سرکه سیب ، انگور و با مقدار نمک کم و همچنین با ادویه جات خوش عطر و طعم و خنثی کننده طبع سرد ترشی همراه شود، می تواند در کنار غذا لذت بخش باشد.
شما می توانید با استفاده ازادویه مخصوص ترشی مرهم طب که شامل سبزیجات معطر،تخم گشنیز، سیاه دانه، پودر سیر و… می باشد، ترشی خانگی بسیار خوشمزه ای را تهیه کنید

در طب سنتی ایرانی مصرف محصولات لبنی ارگانیک و محلی را به شرط مصرف مصلحات آن توصیه میکنند. با ترکیباتی چون نعنا، پونه، کاکوتی، پودر موسیر و … باعث خنثی کردن طبع سرد و تر ماست و خیار شده و از عوارضی چون خواب آلودگی، سردرد، تجمع بلغم، بیماری روماتیسم و درد مفاصل و … که با مصرف غذاهایی با طبع سرد و تر ایجاد می شوند جلوگیری می کند.

تهیه کالباس در خانه و اطمینان از سلامت مواد تشکیل دهنده آن برای خیلی از افراد مهم است. حتی امروزه دستورات بسیار زیادی برای تهیه کالباس های گیاهی برای افراد گیاه خوار وجود دارد که به راحتی می توان آن ها را در خانه درست کرد.
اگر شما یکی از طرفداران تهیه کالباس خانگی هستید، می توانید با استفاده ازادویه مخصوص کالباس مرهم طب با طعم فوق العاده و عطر و بوی هوس انگیز که شامل ترکیباتی چون فلفل سیاه، پودر سیر،تخم خردل، پاپریکا و… است،ساندویچ کالباس خاص و ویژه ای را در خانه درست کنید.

مصرف ادویه جات ترکیبی این امکان را به شما میدهند که هر نوع خوراک و غذایی را به بهترین نحو طبخ کرده و از عطر و مزه ای که این ادویه ها به غذای شما میدهند لذت ببرید.

لازم به ذکر است که تمامی این ادویه جات در فروشگاه آنلاین مرهم طب موجود است و به راحتی میتوانید آن ها را بصورت آنلاین با بسته بندی و قیمت مناسب تهیه کنید.